Gasztrocsata
A csatában részt vett nemzetek jellegzetes ételeit kínálja a Szentgotthárdi Történelmi Napok hetében több étterem
2021. július 29. és 31. között.
Ön dönti el, hogy ki nyeri meg a történelmi gasztrocsatát!
Szavazás menete:
Ha július 29. és 31. között a játékban részt vevő éttermek bármelyikében a gasztrocsatára összeállított fogásokat rendelik, a kapott blokkot szíveskedjenek egy, az étteremben látható helyen tartott urnába bedobni.
Július 31-én 20.00 óráig dobhatják be blokkjaikat az éttermekben található dobozokban.
Blokkjaik akkor érvényesek, ha a blokkon:
- július 29. és 31. közötti dátum és
- a gasztrocsatára összeállított menüsor szerepel,
Az eredményhirdetésre július 31-én, 21.20-kor,
a History Dance Production előtt kerül sor a szabadtéri színpadon a Várkertben.
Zöldfa Söröző és Pizzéria - magyar
Szentgotthárd, Széchenyi út 8.
06205131500
Ajánlat:
Előétel:
Hidegen tálalt zsírban lesütött sertésmáj
Leves:
Ser leves
Főétel:
1664 pecsenye párolt káposzta és zöldségágy
Desszert:
Gyümölcsös lepény
Menü: 4884,-
Gotthard Therme Hotel & Conference : olasz
Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 21/a
(20) 430 5766
Ajánlat:
Előétel:
Insalata caprese
Házi pestoval pácolt mozzarella | színes paradicsom | ruccola | balzsamkrém | pirított citromos rozskenyér 1390,-
Főétel:
Saltimbocca alla Romana
Sonkával és zsályával sült sertés szűz | erdei gombás risotto | zsályabab 2890,-
Desszert
Tiramisu | friss eper 1190,-
Menü: 5470,-
A menüsoer egyben és tételenként is rendelhető lesz, minden nap 12:00-17:00 óra között tudják a vendégek igénybe venni, asztalfoglalás javasolt: +3694554066/ reservation@gotthardhotel.hu
Terasz Kitchen & Cafe:- német
Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 18.
(94) 393 353
Ajánlat:
Előétel:
Fridotto leves
Főétel:
Bajor tál (Kolbász variációk, Grill csülök, torma, perec, friss kerti zöldségek, bajor káposzta)
Desszert:
Fekete-erdő torta
Minden menü mellé jár egy ajándék korsó búzasör (Edelweiss).
Menü ára: 4690,-
Andante Hotel & Étterem - török
Szentgotthárd, Füzesi út 12.
(94) 445 566
Ajánlat:
Leves:
Vöröslencse-krémleves
Főétel:
Bulgur-csirke piláf
Desszert:
Baklava
Menü: 2990,-
Apát Hotel & Étterem - osztrák
Apátistvánfalva, Fő u. 51
(94) 436 009
Ajánlat:
Előétel:
Házi kolbász, savanyúkáposzta, rozskenyér 1550,-
Főétel:
Sertéshússal töltött gombóc, gomba 3100,-
Desszert:
Császármorzsa, gyümölcsök 1450,-
A menü együttes ára 4600 Ft, de a fogások külön is kérhetőek!
St. Gotthard Spa & Wellness A’la Carte Étterem - CSEH
Szentgotthárd, Füzesi út 3/A
(94) 554 324
Ajánlat:
Kulajda tejszínes gombaleves 950,-
Sertés tarja knédivel és párolt káposztával 2950,-
Almakompót tejszínhabbal és eperöntettel 650,-
Menü: 4.230,-
/+8% szervizdíj az A'la Carte étteremben történő fogyasztáskor/